Receta unei zile reuşite la aer curat şi la multă linişte.
Cât încă timpul mai permite, poate să aplice oricine această recetă şi rezultatele vă vor surprinde plăcut pe fiecare.
De ce avem nevoie..., de multă dispoziţie bună, de anotimp plăcut, de un loc anume, e de dorit în afara oraşului. Eu am plecat la vila unui prieten, care se află la ceva distanţă de oraş. Unde predomina liniştea, mirosul de iarbă de toamnă ce se îmbină cu ciripitul ritmatic al păsărilor, floricele, mure şi privelişti ca în poveşti.
Pentru o zi reuşită mai avem nevoie de un grătar, puţină carne marinată după gustul şi receta fiecăruia. Eu am folosit puţină carne de porc şi de vită ce am îmbătato cu puţin vin, câteva mirodenii (frunză de dafin, piper boabe), culcând-o pe un pătuc de ceapă şi usturoi, totul învelit într-o picătură de miere.
După ce carnea sa odihnit bine, am poftito la o întrecere la grătar, care consta în care bucăţele se vor coace mai repede şi mai gustos.
Atât carnea de porc cât şi cea de vită au ieşit învingătoare în final, unde premiul mare a fost o salată proaspătă şi un bucheţel de vin roşu moldovenesc.
Plăcerea savurării a fost ne-mai pomenită pe acele meleaguri.
Pe jăraticul rămas era pârpălit nişte aur moldovenesc. Care, numai în moldova are un gust aparte, n-o să strice să aveţi la dispoziţie scobitori, deoarece aurul moldovenesc se cam opreşte printre dinţi.
Ca desert poate fi savurat un pepene roşu, care echilibrează hora bucatelor mai anterior savurate.
Pentru memorizarea unei frigovile reuşite, nu strică o partidă, două de joacă în cărţi de-a "durak", la fiecare rundă pare să se înfierbinte joaca tot mai tare.
Dacă terenul vă permite puteţi încinge şi un fodbal de zile mari.
În definitiv cred că aţi înţeles, pentru o frigovilă reuşită aveţi nevoie de o companie binevoitoare, de buna dispoziţie şi dorinţa de odihnă în sânul naturii, şi ceva bucate ce vor accentua plăcerea odihnii la natură
Savurare plăcută tuturor.
Cât încă timpul mai permite, poate să aplice oricine această recetă şi rezultatele vă vor surprinde plăcut pe fiecare.
De ce avem nevoie..., de multă dispoziţie bună, de anotimp plăcut, de un loc anume, e de dorit în afara oraşului. Eu am plecat la vila unui prieten, care se află la ceva distanţă de oraş. Unde predomina liniştea, mirosul de iarbă de toamnă ce se îmbină cu ciripitul ritmatic al păsărilor, floricele, mure şi privelişti ca în poveşti.
Pentru o zi reuşită mai avem nevoie de un grătar, puţină carne marinată după gustul şi receta fiecăruia. Eu am folosit puţină carne de porc şi de vită ce am îmbătato cu puţin vin, câteva mirodenii (frunză de dafin, piper boabe), culcând-o pe un pătuc de ceapă şi usturoi, totul învelit într-o picătură de miere.
După ce carnea sa odihnit bine, am poftito la o întrecere la grătar, care consta în care bucăţele se vor coace mai repede şi mai gustos.
Atât carnea de porc cât şi cea de vită au ieşit învingătoare în final, unde premiul mare a fost o salată proaspătă şi un bucheţel de vin roşu moldovenesc.
Plăcerea savurării a fost ne-mai pomenită pe acele meleaguri.
Pe jăraticul rămas era pârpălit nişte aur moldovenesc. Care, numai în moldova are un gust aparte, n-o să strice să aveţi la dispoziţie scobitori, deoarece aurul moldovenesc se cam opreşte printre dinţi.
Ca desert poate fi savurat un pepene roşu, care echilibrează hora bucatelor mai anterior savurate.
Pentru memorizarea unei frigovile reuşite, nu strică o partidă, două de joacă în cărţi de-a "durak", la fiecare rundă pare să se înfierbinte joaca tot mai tare.
Dacă terenul vă permite puteţi încinge şi un fodbal de zile mari.
În definitiv cred că aţi înţeles, pentru o frigovilă reuşită aveţi nevoie de o companie binevoitoare, de buna dispoziţie şi dorinţa de odihnă în sânul naturii, şi ceva bucate ce vor accentua plăcerea odihnii la natură
Savurare plăcută tuturor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu